måndag 25 januari 2010

Konrad har ett nytt täcke!

Idag kom Konrads nya täcke på posten! Jag beställde det från Jan's Greyhound & Whippet Gifts (http://www.jansgifts.co.uk/) i England för ett par veckor sen, men det kom först idag (de har ju haft lite problem med snön där borta vilket har resulterat i att postgången blivit extremt försenad). Men äntligen anlände det! Hans valptäcke är nu på tok för litet, så de senaste dagarna när vi har varit ute länge i snön har han fått ha på sig Vincents vår/höst-fleecetäcke under! Såg inte klokt ut, men annars blev ju lilla rumpan alldeles för kall! :) Men nu behövs det inte längre, nu har han fått sitt alldeles egna vintertäcke!

Visst är han fin? :)




































3 kommentarer:

  1. Vad bra att Konrad fått sitt täcke! Han tyckte själv att det gamla valptaäcket stramade och satt åt! Det försökte han säga till oss redan för tre veckor sedan!:)
    /Gammelmatte/husse

    SvaraRadera
  2. Vad fint täcke! Vi har beställt två täcken till våra killar. Neongula med reflexer och varm teddyfodring.. så det ska synas i mörkret =) De bör komma på påsten denna vecka hoppas jag :D alltid kul att hund-shoppa lite!

    SvaraRadera
  3. Vad fin Konrad är och säkert är han nöjd! Har lagt till dina bloggar på bloglovin så nu blir man garanterat uppdaterad! Kram

    SvaraRadera